13. Šic na bic

Šic na bic

Novomarofska biciklijada u organizaciji udruge “Mladi za Marof”, uz potporu grada Novog Marofa te biciklističkog kluba Maraton Beciklin, ove vas godine vodi kroz naš lijepi kraj po trinaesti puta.

Ruta tradicionalno započinje u 10 sati na Trgu hrvatske državnosti u Novom Marofu odakle se kreće prema Grani, Gornjem i Donjem Makojišću te se dolinom rijeke Lonje stiže sve Breznice kroz Breznički Hum, Butkovec i Krščenovec. Nakon Breznice nastavlja se prema Visokom kroz Vinično i Kračevec te Sudovec kroz kojeg dolazimo da cilja ovogodišnje biciklijade, streljane SK Termika u Možđencu gdje će biti ručak i zabavni sadržaji za sve sudionike.

„ŠIC NA BIC“ je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od najpoznatijih rekreativnih biciklijada u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Okuplja gotovo tri stotine biciklista koji klače četrdesetak kilometara po široj okolici Novog Marofa te okolnim gradovima i općinama.

Dođite sa vašim biciklom u subotu 30. lipnja u Novi Marof te podržite biciklizam i zdrav način života sudjelujući u 13. po redu biciklijadi ŠIC NA BIC kojoj je ove godine slogan „Pusti lajk i sjedni na bajk“.

podijeli: