2. natječaj za dodjelu studentskih stipendija Grada Novog Marofa za akademsku 2018./2019. godinu.

Na temelju članka 11. Odluke o stipendijama Grada Novog Marofa (“Službeni vjesnik Varaždinske županije” broj: 28/2018 i 6/2019), gradonačelnik Grada Novog Marofa raspisuje 2. natječaj za dodjelu studentskih stipendija Grada Novog Marofa za akademsku 2018./2019. godinu.

Natječaj se raspisuje za dodjelu 8 stipendija po socijalnom programu i 9 stipendija za nadarene studente deficitarnih zanimanja iz sljedećih obrazovnih programa:
arhitekture, elektrotehnike, farmacije, građevinarstva, medicine (dr.med.), muzičke akademije, strojarstva, fizike, kemije, matematike, geologije, prava (magistar prava), informatike, tekstilne tehnologije, socijalnog rada, njemačkog jezika, engleskog jezika, prometa i edukacijsko-rehabilitacijskog programa, biotehnologije.

Mjesečni iznos stipendije po korisniku iznosi:

  • – 600,00 kn za studente koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije,
  • – 800,00 kn za studente koji studiraju na području ostalih županija u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu te izvan Republike Hrvatske.

Stipendije se dodjeljuju za deset mjeseci, odnosno za razdoblje od 1. listopada 2018. godine do 31. srpnja 2019. godine.

Opće uvjete za ostvarivanje praava na dodjelu stipendija, uvjete za stipendije po socijalnom programu i uvjete za stipendije za nadarene studente pročitajte u tekstu natječaja.

podijeli: